Steun de Horeca in Groot-Venlo

Veelgestelde
Vragen

Heb je vragen over de actie? Kijk dan eerst bij de antwoorden op deze pagina. Kom je er niet uit?

Stuur ons dan een berichtje, dan helpen we je snel verder!

vlag-Venlo

Misschien vind je hier jouw antwoord

Hieronder staat een overzicht van de meest gestelde vragen over de ‘Steun de Horeca in Groot-Venlo’ actie. Kijk eerst even of je daar het antwoord op jouw vraag ziet staan. Zo niet… stuur ons een bericht.

Wat kan ik doneren?

Je kunt kiezen uit enkele vaste bedragen, € 10,-, € 25,-. € 50,- en € 100,-. Natuurlijk kun je die meerdere bedrijven verschillende bedragen schenken. Je kunt zoveel als je zelf wil en in elke samenstelling doneren.

Naar wie gaat mijn donatie?

Dat is héél simpel. De bedrijven waar jij aan doneert ontvangen ook die centjes. Er gaat géén geld naar bedrijven die jij niet gekozen hebt!

Hoe lang duurt de actie?

Ongeveer twee weken.

Kan iedereen doneren?

Ja hoor, je kiest de bedrijven en de bedragen en je doneert. Er zijn geen voorwaarden aan de gulle gever gesteld.

Hoe vaak kan ik doneren?

Je kunt zo vaak doneren als je wilt. Je kunt meerdere donaties in ‘je mandje leggen’ en dan in één keer afrekenen.

Voor wie is deze actie?

Deze actie is voor Horecabedrijven in de gemeente Groot-Venlo. Dat kunnen restaurants, eetcafé’s of welk ander bedrijf dan ook zijn die door de Coronapandemie in hun voortbestaan bedreigd worden.

De deelnemende bedrijven worden bereikt via Horeca Nederland afdeling Venlo en andere betrouwbare kanalen.

Hoe lang duurt deze actie?

De steun-actie duurt twee weken! We beginnen één week voor de ‘Vastelaovend’ en gaan door tot één week na de ‘Vastelaovend’.

Hoe gaat het met gemaakte kosten?

We willen zoveel mogelijk van de gedoneerde bedragen ten goede laten komen aan de deelnemende horecabedrijven.

De enige kosten die van de inkomende bedragen afgaan zijn de kosten van de betaalprovider (enkele dubbeltjes per transactie) en 5% word gereserveerd voor Sportkantines.

Verder worden alle inspanningen gesponsord.

Wie organiseert deze actie?

De organisatie is de Stichting Horeca Groot Venlo “de Gael Jeskes”. Een vriendengroep bestaande uit ondernemers met een groot netwerk en een enorme liefde voor de Venlose Horeca.

Is deze actie wel betrouwbaar?

Jazeker, misschien ken je enkele van de leden van onze stichting. Dit zijn allemaal ‘bekende’ ondernemers met het hart op de juiste plek.

Het daadwerkelijke doneren kan via iDeal en Creditcard bij de betaalprovider Mollie die aan deze website is gekoppeld. Dat is een uiterst betrouwbare partner.

Wie verzorgt de betalingen?

Doneren gaat via iDeal. De betalingen worden verzorgd door Mollie. Alle donaties worden door de stichting beheert en na afloop in de eerste week van april aan de deelnemende Horecabedrijven uitgekeerd.

Kan ik mijn donatie terug krijgen?

Nee, wanneer je een donatie hebt gedaan is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Het geld komt binnen bij onze stichting en wordt van daaruit uitgekeerd aan de door jou gekozen horecabedrijven. 

Ik heb een andere vraag!

We helpen je graag. Je kunt je vraag mailen naar info@steunhorecagrootvenlo.nl, dan zorgen wij dat deze bij de juiste persoon terechtkomt.